Kaliber Adviseurs

Kaliber Adviseurs is een professioneel Belastingadvies kantoor, dat alle accountants werkzaamheden uitvoert en die dicht bij de ondernemers staat. We hebben actuele kennis op het gebied van administraties, jaarrekeningen en fiscale vragen, maar we doen meer. Onze medewerkers leveren maatwerk, op u afgestemd. Want bij cijfers begint het pas. Wij helpen klanten met vragen, waarbij we ons bewust zijn van onze bijzondere positie. Als fiscaal adviseur, sparringpartner en administrateur kijken wij mee in het hart van uw onderneming.

Alle bedrijven worden gemanaged door ondernemers. Mensen met ambitie en ideeën. Gespecialiseerd in de kerntaak van hun onderneming, vaak vol plannen en doelen van wat ze willen bereiken. Wij bieden deze ondernemers een sterk fundament op financieel, administratief en fiscaal gebied. Een fundament dat aansluit en meegroeit. Of u nu een startende ondernemer bent of al jaren een onderneming heeft.

Kaliber Adviseurs wordt gemanaged door Ad van Son, Jeroen Lever en Mark Bleijenberg. Een drie-eenheid die elkaar op fiscaal- en financieel gebied aanvult en ervoor zorgt dat Kaliber Adviseurs zich op een ondernemende manier manifesteert binnen de financiële wereld.

SfeerimpressieRegionale wortels, landelijk aantrekkelijk

Kaliber Adviseurs is gevestigd in Beuningen, nabij Nijmegen en is  betrokken bij de regio waarbinnen zij actief is. Een inspirerende omgeving met natuur, sportclubs, kunst- en culturele activiteiten maakt de omgeving aantrekkelijk voor ondernemers. Hier draagt Kaliber graag een steentje aan bij. Juist door onze sterke wortels en betrokken team zijn wij landelijk aantrekkelijk. Wij zetten ons in voor klanten uit heel Nederland.

Onze bedrijfscultuur

Wat Kaliber belangrijk vindt voor onze klanten, vinden wij ook belangrijk voor onze eigen medewerkers. De bedrijfscultuur van Kaliber is te omschrijven als open en informeel. Binnen de organisatie is er ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Eigen verantwoordelijkheid en initiatief worden gestimuleerd.  Centraal staan een open houding en communicatie.

Kaliber quotes

  • “Een perfecte administratie biedt mogelijkheden. Samen met de klant zorgen wij daar voor.”
  • “Het gaat om samenwerken! Juist het meedenken met de klant, luisteren en adviseren, stimuleren of behoeden en vanuit mijn expertise samen tot de voordeligste fiscale mogelijkheid komen, zorgen voor uitdaging in het werk”
  • “Vragen van klanten zijn altijd belangrijk. Daarom vind ik het belangrijk snel en duidelijk te reageren.”
  • “Mijn uitdaging? Binnen de grenzen om het hoekje denken, mogelijkheden zien en de financiële wereld voor een groter publiek tastbaar maken.”
  • “Mijn uitdaging? Het inzichtelijk maken van cijfers om daarmee klanten concreet te kunnen adviseren en begeleiden.”
  • “Mijn doel? Cijfers vertalen naar een concreet eindproduct, dat begrijpelijk en inzichtelijk is voor klanten.”
  • “Alles op tijd regelen, de juiste mensen koppelen, met samenwerken kom je verder.”
  • “Samen het maximale uit een belastingaangifte halen. Dat maakt ’t persoonlijk en prettig voor iedereen.”
  • “Ik vind het belangrijk onze klanten zekerheid te geven dat ’t goed is wat ze doen. Klantcontact is heel belangrijk. Juist een persoonlijke benadering zorgt voor vertrouwen onderling.”
  • “Het gaat om de mensen achter de cijfers. Bij advisering lopen persoonlijk en zakelijk vlak door elkaar. Samen even afstand nemen is voor mij de manier klanten fiscaal/allround te begeleiden naar een succesvolle toekomst.”

Maak vrijblijvend een afspraak