Financieel advies: met de juiste de koers de toekomst in

Een  doordacht financieel advies is essentieel voor ondernemers om goed financieel overzicht te houden. Een heldere financiële planning helpt u hierbij. Een precieze financiële administratie, tussentijdse momentopnames van uw financiën en correcte jaarrekeningen bieden inzicht in uw positie. Hoe staat uw onderneming er nu echt voor? En met welke koers gaat u de toekomst in. Wanneer kunt u stoppen met werken? Kaliber maakt inzichtelijk hoeveel u, bijvoorbeeld vanaf uw zestigste tot uw tachtigste levensjaar, kunt verteren op basis van uw vermogen en inkomens.

Wij ondersteunen veel ondernemers in Nijmegen en Beuningen e.o., maar adviseren ook veel ondernemers uit de rest van Nederland.

Financieel advies leidt tot kansen

Met onze helikopterview attenderen wij u op uw financiële kansen en wijzen u de juiste weg in het financieel doolhof. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze adviezen, over uw financiën, de toetsen van banken en financiers doorstaan.

Dus heeft u vragen over uw financiële toekomst, uw besteedbaar inkomen, uw oudedagsvoorziening? Of wilt u advies over de aanschaf van een woning of het aantrekken van financieringen? Wij geven u financieel advies op maat en houden graag samen met u het overzicht. U bent van harte welkom op ons kantoor in Beuningen (omgeving Nijmegen).

Onze specialisten

Ad van Son

024 7676305
Lees meer

drs. Jeroen Lever

024 7676 302
Lees meer

Maak vrijblijvend een afspraak