Samen met de ondernemer de juiste koers bepalen

Advies op maat

Elke ondernemer heeft recht op goed advies en een foutloze administratie. Dat is ons startpunt. Door samen met u in gesprek te gaan willen wij u verrijken en bieden u een lange termijnrelatie, gekenmerkt door open, informeel contact en begrijpelijke taal waarin wij uw sparringpartner en kennisnetwerk zijn.

Onze kernwaarden
 – kennis opdoen en delen – open en informele interactie – bereikbaar zijn – heldere taal spreken – geen verrassingen – afspraken nakomen – 

Bent u een startende of juist een ervaren ondernemer met een open mind en visie? Dan willen wij graag uw persoonlijke sparringpartner zijn in al uw financiële, administratieve en fiscale vraagstukken en wensen.

Specifieke vragen

Op onze site is de informatie te vinden over onze hoofddiensten. In de dagelijkse praktijk komt veel meer voor. Mocht uw vraag, of de informatie die u zoekt, er niet tussen staan, neem gerust contact op. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden.

Belastingadvies

kaliber_belasting

Wilt u minder belasting betalen? Of het nu gaat over uw inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenk- en erf belasting of andere belastingen. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Lees meer

Bedrijfsadvies

kaliber_bedrijfsadvPlannen om een bedrijf te starten? Denkt u aan het herstructureren van uw bedrijf? Heeft u vragen over de keuze voor een rechtsvorm, een overname of fusie? Wij denken in mogelijkheden en delen die graag met u.

Lees meer

Financieel advies

kaliber_financieel

Een goed overzicht is essentieel voor ondernemers. Een heldere financiële planning helpt u hierbij. Een precieze administratie, correcte jaarrekening en periodieke moment opnames bieden inzicht in uw positie. Hoe staat uw onderneming er nu echt voor?

Lees meer

Boekhouding

kaliber_jaarrek

Een precieze administratie en correcte jaaropgave is de basis. Het is het platform om van te vertrekken. Onze administratief en financieel adviseurs zijn getraind in het signaleren van fiscale kansen. Valt ons iets op. Dan zullen wij samen met u rond de tafel gaan zitten.

Lees meer

Maak een vrijblijvende afspraak