Administratie en jaarrekening

Een precieze administratie en correcte jaarrekening is de basis. Het is het platform om van te vertrekken. Het begint bij de details, de cijfers achter de komma. Maar uiteindelijk draait het om het geheel. En dat is exact wat ons advies- en administratiekantoor doet. Een precieze administratie en een correcte jaaropgave geven de mogelijkheid adequaat te reageren op veranderingen. Door periodieke controle kan een ondernemer direct inspringen op kansen of, als het nodig is, op tijd ingrijpen.

Fiscale kansen in uw administratie

Onze administratieve adviseurs zijn getraind in het signaleren van fiscale kansen. Valt ons iets op. Dan zullen wij samen met u rond de tafel gaan zitten.

Wij denken dat het goed is om je als ondernemer te verdiepen in de financiën van uw onderneming. De beste manier om bekend te raken met uw administratie is deze zelf te doen. Ons administratiekantoor (gevestigd in Beuningen bij Nijmegen) ondersteunt u met advies en de periodieke verwerking van uw administratie. Met onze interne cursus raakt u wegwijs in de cijfers van uw onderneming. Zo bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken en kunt u met een gerust hart de juiste bedrijfsbeslissingen nemen.

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden en kan Kaliber Adviseurs ook gedeeltelijk of volledig voor u de administratie doen. Samen bekijken we de mogelijkheden en zoeken we een gepaste oplossing voor uw situatie.

Wij werken op dit moment met het boekhoudprogramma van Exact Online.

Onze specialisten

Marian Kersten

024 7676 305
Lees meer

Marco van Dooren

Jeroen (1)

024 7677 82 01
Lees meer

Maak vrijblijvend een afspraak